ZEISS Vision expert minősített üzlet

Zeiss VISUSCOUT 100 gép 

A Zeiss optikai műszerek nem véletlenül nemzetközileg elismertek. A márka több mint 175 éves tapasztalatával és kiemelkedő technológiájával járul hozzá, hogy partnereinek a legkiválóbb eszközöket és megoldásokat biztosítsa a pontos és gyors mérésekhez.  Vision Expert partnerként nagy hangsúlyt fektetünk a fejlődésre, így vizsgálónk a legújabb technológiával ellátott Zeiss műszerekkel van felszerelve.

  • Zeiss Visuscreen
  • Zeiss Visuphor 500
  • Zeiss I.Profiler
  • Zeiss i.Terminal 2
  • Zeiss Visuscout 100 funduskamera

Mindez azért tesszük, hogy szakértelmünkkel és profizmusunkkal nyerjük el pácienseink bizalmát. 

Zeiss I.Profiler szemvizsgáló gép

Zeiss I.Profiler

Az i. Profiler századpontosságú mérést tesz lehetővé. A nagy felbontású hullámfront szenzor 1500 pontot mér fel, valamint szaruhártya topográfiai vizsgálatot is végez, így készít részletes szemprofilt. Lehetővé teszi az i.Scription technológia használatát, mely egyedi lencsemegoldást kínál, és használata jobb látást biztosít ügyfeleinknek nappal és éjszaka egyaránt.

Zeiss Visuphor 500 szemvizsgáló gép

Zeiss Visuphor 500

A Visuphor 500 digitális foropter lehetővé teszi a gyors lencse cserét, így segítve a legjobb korrekció kiválasztását. Használatával a látóélesség meghatározása mellett a két szem együttműködésének egyensúlyát is vizsgáljuk.

 

 

Zeiss Visuscreen digitális tábla

Zeiss Visuscreen

A Visuscreen digitális tábla több, mint 130 tesztábrával rendelkezik, személyre szabható munkamenetekkel mindenki számára ki tudjuk választani a leghatékonyabbat, legyen szó gyermekről vagy felnőttről.

 

 

 

Zeiss i.Terminal 2 gép

Zeiss i.Terminal 2

A szemüveg elkészítésének pontosságáról az i. Terminál gondoskodik. A ZEISS i.Terminal 2 segítségével a lencseillesztés kényelmessé és élvezetessé válik ügyfeleink számára. Nagy pontossággal rögzíti és kiszámítja az Ön egyéni paramétereit, hogy szemüvege személyre szabottan a legnagyobb odafigyelés mellett készülhessen el.

Zeiss VISUSCOUT 100 gép

Zeiss VISUSCOUT 100

A ZEISS VISUSCOUT 100 a szemfenék és a retina vizsgálatára szolgáló eszköz. A retina olyan állapotainak ellenőrzésére és dokumentálására használjuk, mint például a cukorbetegség, a zöldhályog, a magas vérnyomás és a makuladegeneráció. A fundus kamerás szemfenék vizsgálat egy teljesen érintés-és fájdalommentes módszer, ami pupillatágítás nélkül zajlik. A páciensnek csak bele kell néznie egy modern, teljesen automatizált eszközbe, mely képeket készít a szemfenékről. Ez semmilyen kellemetlenséggel nem jár, nincs szemcsepp, nincs fájdalom, a vizsgálatot követően nem tapasztalható homályos látás. Az elvégzett vizsgálat alapján megállapítható a szemészeti vagy belgyógyászati kezelés szükségessége. A módszer további előnye, hogy a fényképek digitálisan tárolásra kerülnek, így az évenkénti fundus kamerás vizsgálat segítségével a szemfenék változásai nyomon követhetőek