Csapatunk

A Margoptik Optikák szakemberei mindent megtesznek azért, hogy a legjobb szemüveg tulajdonosa lehessen, a professzionális szemvizsgálattól egészen a legideálisabb szemüveglencse és keret kiválasztásáig, illetve elkészítéséig. A képzett szakmai tapasztalat, a csúcstechnológiás vizsgáló és műhelyberendezéseink mellett csodás keretekkel és meghitt baráti légkörrel is találkozhat nálunk!

Kovács Sándorné

diplomás optometrista, látszerész mester

Kovácsné Margó vagyok, mátészalkai és fehérgyarmati Margoptik Optika alapítója. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezem az optometria területén, és elkötelezett vagyok a legmagasabb színvonalú szemészeti szolgáltatások nyújtása mellett. Az elmúlt évek során folyamatosan fejlesztettük a rendelőinket, és modern vizsgálóműszerekkel szereltük fel őket. Az innovatív technológiákat alkalmazva biztosítjuk, hogy a szemvizsgálatok pontosak és kényelmesek legyenek, segítve ezzel ügyfeleinket a kiváló látás elérésében és megőrzésében.

Németh-Kovács Réka

diplomás optometrista, látszerész mester

Németh-Kovács Réka vagyok, optometrista és a nyíregyházi Margoptik Optika tulajdonosa. Szakmai életem során szenvedélyesen törekszem arra, hogy ügyfeleimnek optimális látási élményt biztosítsak. A Margoptik Optikában magas színvonalú szemvizsgálatokkal és divatos szemüvegekkel várjuk vendégeinket, és a legújabb vizsgálóműszerekkel gondoskodunk róla, hogy látásuk mindig a legjobb legyen. Bízom benne, hogy szakértelmemmel és elkötelezettségemmel hozzájárulhatok ügyfeleink látásának gondozásához és stílusuk kiemeléséhez.

Dr. Károly Lajos

Tapasztalt Szemész Főorvos

Dr. Károly Lajos szemész főorvos rendel optikáinkban, és kiterjedt szakmai tapasztalatával rendkívül magas színvonalú orvosi szemvizsgálatot biztosít betegeinknek. A szemészeti kivizsgálás során számos speciális eszközt alkalmaz, főként ZEISS szemdiagnosztikai eszközöket, hogy alaposan felmérje a páciens szemének állapotát.

Az orvosi szemvizsgálat során a doktor úr részletesen értékeli a látásélességet, szemmozgásokat, szemnyomást és a szem alapbetegségeket. A különböző szembetegségekkel kapcsolatos kivizsgálásokban és kérdésekben is segítségére áll, elmagyarázva a pácienseknek az esetleges problémákat, valamint javaslatokat adva a kezelési lehetőségekre.

Dr. Károly Lajos főorvos elkötelezett az iránt, hogy minden egyes páciense részletes és szakszerű ellátásban részesüljön, és szemészeti szaktudásával hozzájáruljon a látási problémák megfelelő kezeléséhez. Optikáinkban a modern orvosi technológia és a szakmai tapasztalat összhangja révén biztosítjuk, hogy minden páciensünk megkapja a szükséges orvosi figyelmet és tanácsot szemproblémái kezeléséhez.