Myopia kontroll

Németh-Kovács Réka oklevéllel a kezében

 

 

Terápiás eljárásaink rövidlátó gyerekek számára
Ezek segítségével lassítható a rövidlátás fokozódása

  • MyoCare szemüveglencsék a Zeisstől
  • MiSight kontaktlencsék

Több, mint 20 éves szakmai tapasztalat és folyamatos képzéseken való részvétel tökéletesíti a hozzánk beérkező ügyfeleink látását.

MyoCare szemüveglencsék a Zeisstől


A MyoCare az első olyan rövidlátás fokozódását lassító szemüveglencse, mely a gyermek életkorát is figyelembe veszi. Speciális kialakításának köszönhetően a rövidlátás fokozódása is lelassulhat. Többféle alapanya és vékonyítási szint is elérhető, hogy a szemüveg könnyű és esztétikus legyen. A MyoCare szemüveglencsékre hatásossági garanciát vállalunk, melynek érvényessége a visel kezdetétől számított 1 év.

Ha a gyermek egyéni fejlődése során a MyoCare szemüveglencsék viselése mellett, a dioptria értéke 0,5 dioptriánál nagyobb mértékben fokozódik negatív irányban 12 hónapon belül, abban az esetben a Zeiss vállalja, hogy egyszeri alkalommal díjmentesen kicseréli az eredetileg vásárolt MyoCare vagy MyoCare S lencséket egy új párra, az eredetivel megegyező törésmutatóban, felületkezeléssel és a legutóbbi kontrolvizsgálaton meghatározott új korrekciós értékekkel.
A garancia érvényesítésének feltételei:

  • a folyamatosan kitöltött látásfejlődési napló és a garanciakártya megléte
  •  a gyermek kontroll alkalmakon való megjelenése

MiSight kontaktlencsék


Kontaktlencse gyermekeknek tervezve. A Misight 1Day egy napi eldobható kontaktlencse, amelyet gyermekeknek terveztek, így kettős előnyhöz juthatnak:

  • tiszta, szemüvegmentes látás
  • a dioptriaváltozás lassításának lehetősége

Vegyen részt gyermekével myopia kezelési programunkban, mely tartalmazza a jó klinikai eredményeket mutató MiSight 1day kontaktlencséket, információkat, támogatást és rendszeres kontrollvizsgálatokat.